Impuls a l'acció social

Editorial

Les col·leccions “Llibres a Punt” i “Libros a Punto” publiquen textos referits a la història del Treball Social i experiències i propostes en diversos camps.

El Consell Editorial està format per: Rosa Barenys, Montserrat Colomer, Teresa Crespo, Rosa Domènech, Josa Fernàndez, Montserrat Feu, Núria Gispert, Cristina Rimbau, Teresa Rosell i Conxita Vila.

La recent col·lecció “Quaderns del Fòrum” està dedicada a la publicació de ponències i conferències sobre reflexions i propostes de temàtica social.

Podeu llegir íntegrament una de les nostres publicacions, "Vivències sociopolítiques i treball social", de Rosa Domènech, fent clic aquí.

De menores a protagonistas. Los derechos de los niños en el trabajo social. El camp de la Bota. Entre els afusellaments i el fòrum,  de Rosa Domènech. El treball social que jo he viscut, de Montserrat Colomer (en català i castellà). Per una globalització sense exclosos. Vivència al voltant de la immigració, de Núria Gispert (en català i castellà). En defensa de l'Estat del Benestar, de Rafael Hinojosa. L'escola de formació Torras i Bages. La voluntat de fer país. Manresa 1959-1979, de Montserrat Colomer. El treball social en acció. Mètode d'autogestió en la pràctica professional, de J. Manuel Barbero. Els petits i els grans. Els maltractaments a infants: intervenció i mediació, d'Àngels Robert. Josep Castaño i Colomer. La responsabilitat i el compromís el portaren al cooperativisme (1931-200), de Pilar Porcel. Vivències sociopolítiques i treball social. El meu granet de sorra, de Rosa Domènech (en català i castellà). Vivencias sociopolíticas y trabajo social. Mi granito de arena, de Rosa Domènech (en catalán y castellano). El trabajo social que yo he vivido, de Montserrat Colomer i Salmons.

Si t’interessa qualsevol d’aquestes publicacions pots demanar-les a rosa@impulsalacciosocial.org o bé comprar-loa als següents establiments:

Casa del llibre
Passeig de Gràcia, 62
08007 Barcelona
Tel. 902026407
Fax 934871426
pgracia@casadellibro.com

Llibreria Claret
Roger de Llúria, 5
08010 Barcelona
Tel. 93 301 08 87
llibreria@claret.cat

Llibreria Alibri
Balmes, 26
08007 Barcelona
Tel. 93 317 05 78
alibri@alibri.es